Ny kamera

Idag är en stor dag för mig. Jag har nämligen blivit ägare av denna underbara kamera med tillhörande objektiv.

Här kan du läsa recensioner om kameran:

Rekommenderar
enligt M3 nr 8 - 2008:
- "...Bildkvaliteten är briljant. Visseligen missade vitbalansautomatiken vid några tillfällen, men färgerna är grymma och exponeringen sitter perfekt... D700 är en fantastisk kamera. Autokokusen är snabb och mycket exakt, och kameran tar lysande bilder även i mycket dåligt ljus.."

Toppklass, Mycket prisvärd enligt Foto nr 10 - 2008:
- "...Nikon D700 är en idealisk kamera för naturfotografering. Robust, vädertätad, tillräckligt snabb för det mesta och med en bildkvalitet som utklassar vilken 24x36 mm dia som helst. Småbildsformatets fördelar, som stor sökare och möjlighet till kort skärpedjup, är värdfulla för en rad användare. Kameran är lämplig för porträtt och bröllop och tillgången till ljusstarka och högkvalitativa vidvinkelobjektiv..."

Rekommenderas enligt Digital Foto nr 10 - 2008:
- "...Nikon D700 är en prefekt kamera för den som är ute efter en fullformatskamera, men tycker att D3 är lite i dyraste och tyngsta laget. De flesta av storebroderns funktioner ingår och det gäller även bildkvaliteten och inte minst den unika ISO-prestandan. D700 väcker habegär hos undertecknad och jag frågar mig om inte det här är något av den ultimata spegelreflexkameran? Den är helt enkelt den perfelta kombinationen av form och funktion i alla fall förtillfället..."

Bra köp / Toppklass enligt Kamera & Bild nr 9 - 2008:
- "...Nikon D700 är en kamera utan några direkta brister och med ett stort och brett användningsområde. Kameran håller professionell kvalitet när det gäller såväl tålighet som bildkvalitet och hantering. Prisskillnaden mot D300 är inte så dramatisk, men det kan kosta en slant att utrusta kameran med matchande objektiv av hög kvalitet..."

Här kan du läsa recensioner om objektivet:

Toppklass enligt Kamera & Bild nr 7 - 2009:
- "...Objektivet har fått ett nättare utseende, men kan knappast beskyllas för att vara vare sig litet och nätt... Nikon har försett nya 24-70/2,8 med en antireflexbehandling som kallas nanocoating och som förbättrar motljusegenskaperna. Kontrasten hålls uppe och de interna reflexerna minimeras..."

Bästa proffesionella objektiv enligt EISA - 2008:
- "EISA - the European Imaging and Sound Association"

Toppklass enligt FOTO nr 3 - 2008:
- "...en mycket gedigen och ljusstark normalzoom som utrustats med gummipackningar för att förhindra fukt och damm att komma in, samt AF-S motor som ger mycket snabb och tyst fokusering... Objektivet håller hög optisk kvalitet..."


Kommentarer
Postat av: Duracellmamman

Åhh vilken härlig ny leksak!! Vill med ha en ny, har idag en NikonD90 men är inte helt nöjd...



Kikar förbi och önskar Dig & Din fina familj en riktigt God Jul!



Varma Kramar!

2009-12-23 @ 13:04:56
URL: http://www.duracellmamman.se
Postat av: sarahs bildbloggeria

Åh så spännande det ska bli att få se bilder från din nya kamera Maria. Önskar dig en God Jul =) Kram

2009-12-24 @ 07:34:31
URL: http://www.sarahpersson.blogspot.com/
Postat av: Maria

Duracellmamman:Jag har haft D80, D300 och nu D700. Har varit nöjd med alla, men den stora skillnaden med min nya kamera är att jag kan få fina bilder i dåligt ljus. God jul till med , igen :o)



Sarah:Japp, snart kommer det upp bilder med min nya kamera. Hoppas du får en mysig jul tillsammans med din familj!

2009-12-24 @ 11:39:06
URL: http://mariawingfors.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0