Parfotografering



En bild på Min kompis Linda och hennes Henrik som jag tog i början av hösten.

Jag hoppas få fota fler par framöver. Fina, vardagliga bilder i någon vacker miljö. Just nu jobbar jag för fullt med företaget. Logga ska utformas, hemsidan färdigställas och sist men inte minst så måste jag marknadsföra mig. Pappa tyckte jag skulle hålla ett roligt föredrag på Rotary om mitt nya företag. "Vi har ju aldrig haft någon fotograf som föredragare" Om jag varit duktig på att hålla föredrag skulle jag nappat med en gång, men tyvärr är inte det min starka sida. Men, "man skall aldrig säga aldrig".  

OBS! Jag kommer framöver att ha specielerbjudanden för just parfotografering. Mer om det senare.

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Svar: Jag vet inte om Balders Hage finns kvar. Det var länge sedan jag gick på tvärgatorna. Jag vet dock att Balders Hage numera också finns i Göteborg.



Har du en egen fotostudio?

2009-11-23 @ 05:48:59
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Maria

Har ingen fotostudio. Fotar helst utomhus eller i naturlig hemmamiljö. Men kanske att jag skaffar en studio framöver.

2009-11-23 @ 10:29:52
URL: http://mariawingfors.blogg.se/
Postat av: Duracellmamman

Vilken UNDERBAR fotograf du är! Har kikat runt här inne en stund och är helt faschinerad! Klart du ska hålla föredraget på Rotary, du har utan tvekan det som krävs för att nå framgång inom den här branschen :-))



Lägger till dig på Bloglovin, så att jag inte missar alla härliga kort som du tar :-)



Trevlig dag!



Varma kramar!

2009-11-23 @ 11:24:17
URL: http://www.duracellmamman.se
Postat av: Maria

Tack! Glad jag blir!

2009-11-23 @ 21:54:46
URL: http://mariawingfors.blogg.se/
Postat av: Emma

Underbart att höra du är är på G med ditt företagande Maria! Heja heja dej! :) Det är skoj med eget företag! Jag går en kurs varje onsdag kväll nu i 13 veckor i att vara egen företagare. Gått klart lite mer än hälften nu och kan konstatera att mitt största "problem" är just marknadsföringen...det är svårt. Men når man bara ut så tror jag det kan rulla på. Lycka till! Blir glad av att se alla nya underbara bilder i din blogg varje gång som jag kikar in här! :) Heja heja!

2009-11-27 @ 22:30:50
URL: http://emmaskogelhund.blogg.se/
Postat av: Maria

Tack Emma! Hoppas verkligen att det går bra för dig för du är så duktig. Igår var jag på rådgivning för nyföretagare och vi pratade en hel del om marknadsföring. Och jag håller med dig att det är svårt. Oftast har man inte så stor budget i början och då måste man komma på andra lösningar som inte kostar så mycket. Ett billigt sätt att marknadföra sig är att ställa ut sina bilder på tex caféer i ens hemstad.

2009-11-28 @ 11:56:22
URL: http://mariawingfors.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0