Godmorgon...



Njuter till min nya spotifylista, medans jag dricker mitt morgonkaffe. Elliott och Elias sover. Är glad att det är fredag. Fredagarna har blivit mycket roligare sen Anders börjat jobba. Denna vecka roar Anders sig med att gå coachutbildning. Så helgen är efterlängtad eftersom han lagt mycket tid på utbildningen.
På söndag blir det ett nytt fotouppdrag. Ska fota en av mina favoritmodeller. Längtar.

Trevlig helg till er alla!

Ps. Igår fick jag ett mail som gjorde mig väldigt glad. Man kan säga att det bekräftar det jag gör. Efter att ha skickat mess till Anders fick jag svar tillbaka: Det är du värd! Man får den tur man förtjänar, jobba hårt = ger tur. Stolt.


Kommentarer
Postat av: sarahs bildbloggeria

Jag håller med - fredagar är BÄST! Jag håller även med Anders vad gäller tur ;-) Du är duktig Maria och har kämpat hårt!!! Du är väl värd uppskattade mail! När du får tid och lust träffar gärna jag och Alva er! Förstår dock om du har mycket att göra =) Trevlig helg KRAM

2010-02-12 @ 08:32:15
URL: http://www.sarahpersson.blogspot.com/
Postat av: Emma

Åh, vad kul att få en bekräftelse på att man gör bra saker! Nu vet ju inte jag vad du fick för fina ord men jag är säker på att du är väl värd dom. Ta åt dig som en svamp i vatten, det är såna saker som gör att man bara vill fortsätta och inte tappa stinget.



Trevlig fredag! :)

2010-02-12 @ 11:13:01
URL: http://emmaskogelhund.blogg.se/
Postat av: Maria

Det är viktigt att få bekräftelse och jag suger in allt. Detta var lite speciellt eftersom det handlar om ett företag som ville använda mina produkter. Jag vill inte säga så mycket mer här eftersom det inte är klart än. Ha en underbar helg båda!

2010-02-12 @ 11:44:25
URL: http://mariawingfors.blogg.se/
Postat av: Petter

Dina spellistor förgyller :) Är för lat för att sitta och plocka ihop själv så det är guld när nån annan gör det klockrent istället.

Anar att du har varit där redan, om inte så kika in på http://www.fromthebasement.tv



Ha det gott i snöyran!

2010-02-21 @ 07:55:23
URL: http://cozomiya.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0