"Blandband"

Idag bjuder jag på ett underbart "blandband" som jag slängt ihop nu på morgonen.
Hoppas ni får en underbar dag!

Spotifylista med bl.a TV on the Radio, Band of Horses, The Veils, Bob Dylan, Pixies, The Hold Steady, Tom Waits, Richard Swift, Badly Drawn Boy, Candi Staton, Lou Reed... 

FotoböckerIdag kom fotoboken med bilderna på Albin, Ebba & Marie. Vilken lycka att se sina bilder i bokform. En helt annan känsla än på datorn. Nu väntar jag på några böcker till som kommer nästa vecka.

Tavla till "Småtufft"


Har beställt en tavla till affären Småtufft här i Kungälv. 50x70 cm. Alltid lika spännande att se resultatet i pappersform.

Fler bilder på "Småtuffingarna"Dagens bilder
Några av dagens bilder. Fina syskonen Winnie & Emmie, Malcolm & Ofelia.

Band Of Horses och en liten olycka

Konserten igår var oöverträfflig. Min bästa konsertupplevelse någonsin! Självklart längst fram.
Om jag ska rangordna kvällens upplevelser blir det så här:

1. Band Of Horses konserten!
2. Anders gick rakt in i en fönsterruta på Trädgårn. Jag och Gonzo garvade hela resan hem över den dramatiska olyckan ;o)
3. Mötet med Tyler Ramsey, som spelar i bandet. Också förband. Anders skojade frisk om askhimlen och att de skulle ro hem till Amerika eller nåt???

Jag kommer antagligen alltid att referera till Band of Horses konserten på Trädgårn 2010.

Snart är det dags för barnfotografering. Ska fota för Småtufft idag. Lägger upp bilder ikväll!


Band Of Horses på Trädgår´n ikväll!


Beatrice


Tävling hos Cecilia

Jag brukar inte vara med i tävlingar, men idag ska jag göra ett undantag.
Kika in hos Cecilia, där kan du vinna fina saker till ditt barn. Jag föll direkt för tofflorna till Elliott.


Sandra


Sötnos


Mickaela & Mattias inför bröllopetHar träffat årets första brudpar, Mickaela och Mattias som gifter sig i maj. Så vackra och trevliga! Jag ser verkligen fram emot att få fota deras stora dag. Här är några testbilder vi tog idag.

Band Of Horses på Trädgår´n!

Jag trodde aldrig att skulle få se mitt favoritband den 17 april på Trädgår´n, men imorse hade Anders ordnat två biljetter till Band Of Horses. Jag är så lycklig. Det var dyrt, men jag hade nog varit beredd att lägga lite till för att få en upplevelse man aldrig kommer att glömma.

Bildspel från hemsidan


Elias bakar till Elliotts kalas


Fotokurs med fyra härliga tjejer!Här kommer bilderna från fotokursen förra veckan. Vi hade så kul! Tyvärr blir det ingen kurs ikväll eftersom det fortfarande är sjukstuga här hemma. Men nästa tisdag kör vi igen!

Elias


Påskkatten


Glad påsk!


Elias har gjort ett påskkort till farmor & farfar. Snart bär det av till Falkenberg. Ska bli så härligt att få komma iväg!

SjukstugaBåda min killar är sjuka. Elias klagade på att han hade ont örat imorse. Smärtan blev värre och jag testade att lägga lök på öronen. Och jag tror att det funkar! Elias slutade klaga och nu ligger han och sover. Tack Angelica för tipset!

Födelsedagsbarnet
Vår underbara Elliott fyller 1 år idag. Stackaren har 40 grader och hosta, men jag ska göra allt för att han ska få en bra födelsedag. Inte minst för Elias skull som har sett fram emor den här dagen.

RSS 2.0