FotobokHar fixat ihop en fotobok med bilderna på Jessica och hennes familj. Jag tror den kommer bli jättebra! Beställde några ex igår, så inom två veckor ska böckerna ha kommit. Kul! Trevlig helg alla!

Emmas Illustrationer

Blir lika imponerad varje gång jag besöker Emmas blogg. Hon är så duktig. Kolla in hennes fantastiska illustrationer  här.

Hemsidan uppdateradHar uppdaterat hemsidan under kategori barn. Tycker det är svårt att välja ut bilder. Nu ska jag fortsätta med nattens jobb. En underbar fotobok med bilder på Jessicas fina magen och de bästa bebisbilderna som jag tog igår.

Spotifylista med bara livelåtar.

Så fina tillsammans
Vilket flow jag haft idag! Har hunnit med att redigera massa bilder. Trodde de skulle få ligga och vila tills imorgon eftersom kvällen är uppbokad.

Lycka
Jessica och bebisenJessica fick en pojke för drygt två veckor sedan. Idag ska jag äntligen få träffa bebisen och Jessica.. Självklart kommer ni få se bilder på underverket senare idag.

Vissa av oss njuter av snönMedans jag sitter och förbereder kvällens fotokurs jobbar Elias med att gräva upp målet utanför vårat hus.

Fotokurs och telesnorIdag fick den här artikeln i Kungälvs posten mig på gott humör. Gårdagen var ingen bra dag. Massa jobbiga samtal till telenor, som är ett av de värsta företagen jag kommit i kontakt med. När man hamnar i konflikt med stora företag utan moral, har man inte så mycket att säga till om som enskild person, men har man en fästman som är en jävel på att skriva ser det lite annorlunda ut. Det lönar sig att stå på sig. Läs här och här. Tyvärr har de inte bättrat sig sen dess. Om det är någon annan som har råkat ut för detta företag får du gärna höra av dig till mig via mail. Ha en underbar dag!

Fler länkar till folk som inte varit nöjda med företaget: Varning Telenor suger

Sen måste jag säga att det finns de på kundtjänst som gör ett bra jobb och får ta all skit efter de fula säljarna. T.o.m de på kundtjänst säger att de kör ett riktigt fulspel där ute på golvet.Elias & LindaBilderna på Elias och Linda är så härliga att jag måste lägga upp några till.

LindaTog några snabba på Linda  hon var här och hälsade på. Hinner inte skriva så mycket mer. Nu har jag 1 timme på mig att redigera tills Elliott vaknar.

Sebastian


Cirkusexpressen
Igår var Cirkusexpressen på Kullens Fritidsgård och visade upp sina konster. De bjöd på en fantastisk show med mycket glädje och fängslande cirkuskonster. Efteråt fick alla som ville prova på olika cirkustrix. Tyvärr kunde jag inte stanna eftersom jag var tvungen att åka hem med en trött fyraåring.

Elias & LindaIgår var min kompis Linda här. Elias blev glatt överraskad när hon kom och hämtade honom på dagis. Jag behöver inte säga så mycket mer, bilderna talar för sig själva. Alla borde ha en Linda.

Sebastian


Isabell & Sebastian


SebastianHär är några av dagens bilder på Sebastian. Han är otroligt duktig framför kameran, och jag hoppas få fota Sebastian fler gånger i framtiden.

Grattis Thea!Idag fyller underbara Thea 6 år.

Godmorgon...Njuter till min nya spotifylista, medans jag dricker mitt morgonkaffe. Elliott och Elias sover. Är glad att det är fredag. Fredagarna har blivit mycket roligare sen Anders börjat jobba. Denna vecka roar Anders sig med att gå coachutbildning. Så helgen är efterlängtad eftersom han lagt mycket tid på utbildningen.
På söndag blir det ett nytt fotouppdrag. Ska fota en av mina favoritmodeller. Längtar.

Trevlig helg till er alla!

Ps. Igår fick jag ett mail som gjorde mig väldigt glad. Man kan säga att det bekräftar det jag gör. Efter att ha skickat mess till Anders fick jag svar tillbaka: Det är du värd! Man får den tur man förtjänar, jobba hårt = ger tur. Stolt.


FotokursJag är otroligt stolt över tjejerna på min fotokurs. De har varit så duktiga! Vi har träffats vid tre kurstillfällen och redan hunnit med en massa. De har bland annat fått arrangera och fota egna bilder på tema hjärta. Slutresultatet blev över förväntan, och det var kul att se tjejernas positiva reaktion över bilderna. Resultatet kommer ni få se senare.
I april ska tjejerna ställa ut sina bilder på UKM-festivalen.

I tisdags var Kungälvs-Posten med och gjorde ett repotage. Så roligt att kursen uppmärksammas!

Här är en bild jag tagit på Emelie, som är en av de entusiastiska tjejerna på kursen.

Elias


Mina underbara killar!


Lördagens fest hos Malin


Fler kläder från Hugin & Mugin....

...och en underbar kille.


Hugin & MuginVill du fynda underbara kläder från Hugin & Mugin, gå då in här och kolla. Jag har köpt massa plagg till både Elliott och Elias.

Var och vem får man fotografera?En jättebra klipp från moderskeppet.
Får man fotografera främmande människor? Får man fotografera överallt? Du får svaren genom att titta på klippet.

Tisdagstema - liggandeFler bidrag hittar ni här.

Army - Ben Folds live in Nashville


Elliott funderar...
Pete Doherty - Last Of The English Roses


RSS 2.0