Elias


Kristin & JohannaSöta vänner. Fick inspiration från Kristin och hennes systers inredningsblogg. 

Redigering, fakturor, mail, flytt...Har några timmar barnfri tid så nu gäller det att fokusera på rätt saker. Det är svårt eftersom jag jobbar hemifrån. Men idag vill jag klappa mig själv på axeln. Klockan är bara 11.00 och jag har redan hunnit med lördagens bröllop, svarat på mail, skickat fakturor och ringt ett samtal. Nu gäller det att inte komma ur mitt härliga flow. Det hjälper att lyssna på Jack Johnsons live album, så underbar skön skiva.

Madeleine & Peter


Grillkväll hos kompisarDags att uppdatera bloggen lite. Maj har varit en rolig men intensiv månad. Jag är jätteglad att jag fått så många bokningar, tyvärr har jag varit tvungen att tacka nej till jobb eftersom jag bara tar ett uppdrag per helg. Elliott är fortfarande hemma med mig och ska inte börja på förskola förrän i augusti. Utan min underbara mammas hjälp hade jag aldrig kunnat jobba så mycket som jag gjort. Har tyvärr inte hunnit med så mycket socialt liv, men förra helgen var vi i alla fall hos våra härliga vänner och grilla. Elias är överlycklig varje gång vi ska åka och hälsa på Java & Damien.

Kommer att lägga upp bilder från helgens bröllopsfotografering senare idag. Fotograferade ett jättegulligt par vid deras hem i Eriksberg .

Kristin & JohannaKristin fick för en månad sedan presentkort på en fotografering av Johanna i födelsedagspresent. Igår fotade jag de två vännerna. Det var otroligt kul att fota tjejerna. Så härliga!

Gravidfotografering


Igår fotograferade jag ett jättegulligt par i Slottsskogen. Här är några av bilderna jag tog.

Nu ska jag iväg på ännu en fotografering. Kanske kommer upp lite bilder från den redan ikväll. Har en del bilder jag skulle vilja visa från Helena och Patriks bröllop också, men det är mycket bilder nu så det får bli senare i veckan :o)

Fler bilder från lördagens bröllop...

 


Snart......kommer fler bilder från Helena & patriks bröllop.


Helena & Patrik 8 maj 2010

I lördags var jag igång igen att fota bröllop. Helena & Patrik gifte sig vid trankärrsgården här i Kungälv, och det var så fint. Vackert par med vackra barn. Här är ett litet smakprov.


Mickaela & MattiasBröllopsredigeringslista

Mickaela & MattiasIgår fotade jag årets första bröllop. En lång och intensiv, men rolig dag tillsammans med ett fantastiskt gulligt par. 7 timmars fotande betyder massa bilder, men jag lägger bara upp ett litet smakprov inför vad som skall komma. Hela sagan får ni ta del av senare.

Bildspel Josephine


JosephineFler bilder på Söta Josephine


Josephine
Idag har jag fotat den här söta tjejen, Josephine 2 år.  Det var en otrolig lycka att få komma ut och fotografera efter att ha varit hemma med öroninflammation (igen) och förkylning. Kvällen kommer jag ägna åt redigering. Så håll utkik, fler bilder kommer på Josephine, hennes mamma och moster.

RSS 2.0