Gott raketfritt nytt år!

Hoppa över nyårsraketerna i år och lägg ett bidrag til barncancerfonden istället. Jag har gjort det. Inte för att jag brukar köpa raketer, men tyckte att det var ett fint intiativ att starta denna insamling.


Mina underbara killar!Blir alldeles varm i hjärtat. Så mycket kärlek. Bilden är från sommarstugan i Torgetad.

Favoriter 2011

Ändrade topp 10 till favoriter 2011. Har svårt för "Kill Your Darlings". Ska försöka bli bättre på det år 2012 :o) 
Kommer att lägga upp en bröllopsfavorit också.

Hade varit kul att höra vilken bild som du gillar bäst av mina favoriter?

God fortsättning...Hopps ni haft en lugn och skön jul. Idag tänkte jag få ihop min topp tio som jag brukar lägga upp på bloggen den här tiden på året. Men det är vansinnigt svårt i år. Eller så är det alltid så här. Ska försöka bli klar med den idag.Dagens schema är ganska lugnt. Alla redigerings jobb för i år är klara, och det som återstår är det där jobbiga och tråkiga. Ekonomi.

Sjukstugan är över...

Nu är alla på benen igen och det känns skönt att sjukstugan ifann sig innan jul och nyår. Idag är jag och Elias hemma och vilar ut efter Elias feber. Min muskelinflammation i ryggen är som bortblåst och jag kan utan några problem sitta vid datorn. Tjohoo! Men jag har lovat läkaren att pausa var tjugonde minut och göra övningar som ska förebygga smärta i rygg och skuldra. Får nog sätta äggklockan med tanke på hur fokuserad jag är när jag jobbar. Tre dagar kvar till julafton och julstressen är ett begrepp som knappt existrerar. Skönt att kunna prioritera bort onödig stress. Det är väl ändå meningen att julhelgen ska vara en återhämtningshelg. Knäcken får vänta till nästa år :o) Återkommer snart med topp tio! Här kan ni få en annan topp tio istället.

Alva & Hugo


Sötnosen Alva...

...som charmade mig från första stund!


Återkommer...

Blogga är som att träna. När man väl kommit igång blir man sjuk! Känner att jag är på bättringsvägen, men kan tyvärr inte sitta vid datorn någon längre stund. Helst ska jag inte sitta här alls. Men en bild på Edvard ska jag i alla fall bjuda på eftersom han är så vansinnigt söt. Återkommer om några dagar med min topp tio 2011. Och lite andra nya bilder.

Fortfarande sjuk

Är fotfarande sjuk :o( Ska vara hemma och vila hela veckan, så jag är pigg och kry inför söndagen. Då kör jag min sista fotosession för i år. Ser fram emot det!
Ligger i sängen och försöker välja ut mina topp tio bilder i år. Men så svårt! Om jag orkar, lägger jag upp senare idag. Någon av dessa kommer i alla fall få vara med! Linda är grym framför kameran! Ha en mysig Lucia alla!

Den här bloggposten innehåller nötkräm

Fotograf/UNICEF

”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEFkan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.

Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.


Elias & Moa

Elias och Moa fann varandra direkt i söndags när Elias var med mig på ett av mina fotouppdrag hos vänner.

Storm & åska

Storm i Kungälv, och det känns ganska skönt att få vara hemma och vila. Men vad hände igår natt? Åska och snöblandat regn! Går det? Nu kan jag inte ens känna mig trygg under vinterhalvåret längre. Fy!
När jag var 6 år gammal slog blixten ner i våran sommarstuga, bara någon meter från sängen och det började brinna. Vi klarade oss bra, men åskfobin finns fortfarande kvar.
Ha en underbar dag i "höstrusket"

Onsdag

En av mina favoritdagar, då jag sitter och myser i källare. I somras trodde jag att det skulle bli en lugn vinter, men så fel jag hade . Och va glad jag är för det! Många har förstått att man faktiskt kan bli fotograferad på vintern. Plus att det kommit in en hel del efterbeställningar från sommarens bröllop.
Jag har förlängt mitt erbjudande som gäller i december och januari.
Jag vill också passa på att tacka fina Matilda, som var med mig i söndags och praktiserade. Så gullig tjej, som jag gärna tar med mig igen. Hon fick vara med om en rolig, varm, lite lätt kaotisk fotografering med underbara barn.

Idag bjuds det på några bilder på underbart söta Edvard, som inte kom undan i söndags :o)


Godmorgon

Idag är det snö, om ni nu har missat det. Kollar man in på Facebook är det omöjligt att undgå den informationen. Alla är i chock. Glädje blandas med sorg ;o) Själv hade jag önskat höst året om.
Vår nya bil står snötäckt och väntar på vinterdäck, som skulle levereras bara några dagar efter köpet. Nu har det gått två månader. Vi har klarat oss utan bil i sju år, men är redan oerhört beroende. I morse var vi panikslagna när vi insåg att vi inte kunde andvända bilen. Vi skapar vanor snabbt.
Morgonens jobbet består av att svara på mail och redigera några bilder. Det får bli sötnosen Teo idag också.


Glad Måndag!

Idag är det den bästa dagen på veckan. Måndag. Det betyder att jag sitter i min mysiga källare och jobbar. Idag är jag effektiv. Har hunnit med att skriva fakturor, bokfört, svarat på mail, skickat iväg beställningar och redigerat några bilder på Teo. Och klockan är bara tolv! Glömde förresten skriva blogga. "Multi-Tasking Woman!" ;o)
Men det är absolut inte varje dag jag är så effektiv. Men jag blir bättre och bättre. Och jag är glad de dagar jag har ett flow, flowet jag alltid försöker att hitta. Men inte alltid gör. Det finns så mycket annat skoj här hemma att göra. Som att städa och göra långa Spotify-listor.
Nu gör jag dock en liten paus, och letar skön musik som tar mig tillbaka till 90-talet. Ha en skön måndag, alla där ute!


TeoVilken grym arbetsvecka jag haft. Fyra fotosessioner och väldigt nöjd med alla! Avslutade veckan med att fota söta Teo. Här är de första bilderna . Imorgon är det "Thank God It's Monday", då jag sitter på kontoret och jobbar hela dagen. Ingen som avbryter och med massa underbar musik i öronen.

Nu ska jag försöka släppa jobbet för en stund. Hoppas ni får en underbar andra advent.

Mera LindaDet har varit jättesvårt att välja ut de bästa bilderna på Linda, eftersom alla är så grymt bra. När jag suttit i timmar och redigerat och ska välja ut bilder och det är fem bilder som är snarlika, är det ändå viktigt att den bästa väljs ut. Det är då Anders kommer in i och hjälper mig. Han är duktig på att hitta den perfekta bilden, och det är grymt bra att ha den tillgången.

RSS 2.0