Vackra Linda...Känslan att komma hem efter en fotosession är underbar. Ungefär samma känsla som när man väntar på tomten ;o) Efterarbetet är minst lika kul som att fotografera. Självklart kan det vara tufft, och ibland tvivlar jag på mig själv. Men jag försöker göra den känslan till något positivt istället. Jag intalar mig själv att det är bra om jag är självkritisk, för det gör mig till en mycket bättre fotograf som ständigt vill utvecklas. 

Att möta människor som Linda, gör mig så glad. En härlig och vacker tjej som blir bra på varenda bild! En dröm för oss fotografer. Här är de första färdiga bilderna.

Bästa kompisar


Edvard & Hanna


BonnieHar haft en lugn och skön morgon med massa nya bilder att redigera. Här är de första på Söta Bonnie. Hinner inte mer idag, ska snart iväg till mitt andra jobb. Ikväll kommer fler bider på Hanna & Edvard.

Ha en underbar dag alla!

BonnieEn smygtitt från dagens "Bonnie-fotografering". Fler bilder kommer snart. Då får ni se hur söt hon är!


Hanna & EdvardIdag har jag haft fullt upp. Först massa jobb med hemsidan, och sedan två barnfotograferingar. Här är fina Hanna med sin Edvard, 4 månader. Underbart söt liten kille!

Advent-avbrott...


Finaste Linda tillsammans med mina killar, som snällt väntar på att få flyga på kakfatet ;o)

Idag bestämde jag mig för att inte jobba. Istället åkte vi till Linda & Henke. Ett härligt avbrott. För trots att jag älskar mitt "källarjobb",  är det fantastiskt skönt att få komma ifrån. Alltid så underbart att få träffa min bästa Linda! Puss på dig hjärtat!

Maja & Alex del 2


Maja & AlexEn smyggtitt från dagens fotografering. Underbart söta Maja & Alex! Tack för idag Johan & Lisa, fler bilder kommer snart.

Fake Tattoos


Sigrid

Startar dagen med en bild på söta lilla Sigrid. Har ganska mycket att göra nu. Satt igår och diskutera med Anders att min "att göra lista" fylls på så fort jag stryker något. Och då oftast med det dubbla. Men det är ju bara positivt! Tänk va tråkigt om den skulle ta slut! Men att hitta en balans i ett jobb man älskar är svårt. Långa pass utan rast, sena kvällar, helger och mat framför datorn är inte ovanligt. Men det är det värt! För här nere i källaren har jag det bra :o)

November & december - erbjudande!


Grattis, 2 år!

Gå in och gilla min sida, "Fotograf Maria Wingfors" så har du chans att vinna ett presentkort!

RSS 2.0