Godmorgon!Checkade in sent på kontoret idag. Passade på att ta det lugnt på morgonen eftersom Elias är sjuk. Just nu sitter han och myser i soffan och spelar på ipaden. Anders ligger bredvid, han också sjuk. Ser att det är dåligt med svartvita bilder, och just därför tänkte jag lägga upp enbart svarvita bilder i nästa inlägg. Hej så länge!
Musik på kontoret just nu: JMascis - Not Enough

Astrid på besök...Astrid på besök. Totte helnöjd. Astrid visade upp sin jättefina fotobok. Det kommer bli en grym fotograf av henne.

Sigrid, lite äldre...Så liten men ändå så mycket större. Träffade sötnosen i onsdags och då passade jag på att ta några bilder.

Ha en bra dag!

Way Out West 2012

WOW 2012 börjar närma sig.
Klara artister:
REFUSED
BON IVER
FLORENCE + THE MACHINE
FEIST
FIRST AID KIT
BILLY BRAGG
AZEALIA BANKS
THE WAR ON DRUGS
A$AP ROCKY
YELAWOLF

STAY OUT WEST:
KING KRULE
ICEAGE

Glad att Bon Iver kommer till WOW. Hans senaste skiva är fantastisk!
Såg Bon Iver på WOW 2009 och det var en underbar musikupplevelse.
Lyssna på hans senaste skiva.
Bäst detta år var Band Of Horses!
(Bilderna är från Trädgårn 2011 tagna med min iphone)
Musik på kontoret just nu: The Submarines.

Sigrid


En trött liten tjej, som haft en tuff fotosession ;o) S Ö T N O S !

Ska snart iväg och träffa Sigird & hennes fina familj. Igen. Tar med min kamera, så kan ni få se hur stor hon blivit.

Låna E-bok

Har börjat låna E-böcker på www.elib.se. Och jag älskar det! Laddade ner "Felicia försvann" och "Gustavs grabb". Har läst båda på en vecka i min ipad. Trodde aldrig att jag skulle säga det, men grymt bra! Okej, böcker har sin charm. Men i vår familj kan det bli lite väl mycket böcker. Välkommen tillbaka bokslukarperioden. Äntligen!

Musik på kontoret just nu: Belle & Sebastian - The Fox In The Snow

Sigrid


Idag har jag fått gosa med söta Sigird. Bilden är några veckor gammal. Nu är hon en stor tös :o)

Burkar från förr & Twitter..."Inte en burk till!" Han säger det inte, men tänker det. Jag gillar mina burkar. Burkarna från förr. De fanns där när jag var liten och här är två av alla burkar som flyttat hem till oss. En påminnelse om min barndom.
Idag blir det en lugn dag. Behöver det. Har börjat Twittra igen och jag tänkte uppdatera min lilla miniblogg varje dag. Kanske inte jätteintressant :o) Den finns i alla fall längst ner till höger. Ha en bra dag!

Victor & Felix


Godmorgon

Efter att barnen åkt till skola och förskola gick jag tillbaka till sängen med en kopp kaffe och ipaden. Tänkte att jag skulle börja arbetsdagen med att "hälsa på" mina favoritfotografer. Jag älskar att blogga runt bland alla fantastiska fotografer. Här är en av mina favoriter, Paret Sloan. Så duktiga!

Musik på kontorer just nu: Adam Green.


Bilder från gårdagens skidlopp. Morfar fixar skidbindningarna.


Första snönElias har fått skidor av morfar. Idag var det premiäråk. Ser väldigt glad ut här. Men det slutade i tårar och frustration. Imorgon går det nog bättre :o)


Ny blogg

"Jag heter Anders Lundgren. I och med att min yngste son Totte nyss började tala, känner jag ett behov av att dokumentera det som sägs, för att inte glömma bort alla förunderliga meningsbyggnader, tankar och lustigheter. Men också för att få utlopp för alla känslor som kommer med föräldraskapet, goda såväl som mindre goda.

Det här är en dagboksblogg som handlar om livet som pappa till Elias och Totte, 6 och 2 år gamla. Om det frustrerande, känslosamma och alltid lika underhållande livet som förälder. Personligt, såklart, men förhoppningsvis också allmängiltigt."

 

www.eliasochtotte.blogg.se

Anders 15 år :o) Söt som socker!

 Text & bild

Nu har Anders äntligen startat upp sitt företag. Jag jobbar för fullt med hemsidan. Eftersom den är långt ifrån klar, länkar jag inte till den än.
Vi kommer att samarbeta och sälja bland annat text & bild. Ska bli ett nöje.

Bowling :)


Walk off the Earth (Gotye - Cover)


Stockholm i bilder


Stockholm

Hemma efter en mysig helg i Stockholm, hos min bror och hans familj. Nu kliar det i jobbfingrarna och jag längtar efter att få fotografera. Ha en bra dag!


Totte & Matilda


Igår var Matilda här med sin fina julklapp. En systemkamera. Kom ihåg lyckan när jag fick min första systemkamera. Jag minns också hur frustrerad jag var eftersom jag inte hade någon som kunde hjälpa mig med alla funktioner. Därför bjöd jag hem Matilda, så vi kunde titta på hennes kamera tillsammans. Hoppas jag kunde lära henne lite, för hon var redan grymt duktig. Totte blev väldigt förtjust i Matilda, och tårarna sprutade när hon skulle åka hem. "DramaTotte". På bilden "lär" Totte Matilda hur man spelar på ipaden ;o)

Första arbetsdagen 2012...


Och varför inte börjar den med en fika hos min vän Mia. Det kommer ändå bli en massa jobb resten av året, så det är bäst att starta lite försiktigt ;o) De tre orden Snällhet, nyfikenhet och tacksamhet tar jag med mig in i 2012.

RSS 2.0