AstridFortsätter temat "gamla bilder". Hittade två fina på Astrid idag. Varenda klick kändes så där härligt i magen. Astrid är en stjärna framför kameran. Underbar tjej att jobba med!
Nu längtar jag efter att få komma ut och fotografera!

First Aid Kit med mera...Just nu går min låtlista med massa grymma tjejer. Ännu en lugn skön dag med vila som nummer ett på agendan.

B-sidor behöver inte vara dåligt

Precis som musiktermen B-sidor, det vill säga restmaterial som inte är lika känt, har jag B-sidor i mina bildmappar. Det betyder inte alltid att bilderna är sämre, men det är bilder som av någon andledning inte har tilltalat mig direkt. När jag tittar tillbaka i mina mappar hittar jag ibland oredigerade bilder som borde tilltalat mig vid första visningen. Som den här bilden på Astrid. Inte helt olik en annan favoritbild. Men ändå värd att visas upp.

Post operation

Ännu en helg till ända. En helg som handlat om att ta det lugnt, umgås med familjen och vila ut efter operationen. På sistone har helgerna flutit ihop med vardagen, söndagsångest existerar inte. Det är skönt. Väldigt skönt. Men samtidigt saknar jag naturligtvis fotograferingen. Så medan jag vilar upp mig har jag därför en utlottning på min facebooksida där en deltagare vinner en fotosession. Den får det naturligtvis att klia i fotofingrarna. Just nu är utlottningen uppe i hundra deltagare och jag är otroligt tacksam för alla fina kommentarer som ni ger mig. Det värmer ett 33 1/2 årigt gammalt hjärta.
Och visst är det lustigt... Nu när jag tvingats till ett uppehåll från fotandet, poppar ideér upp som aldrig förr. Jag vaknar mitt i natten (eller så somnar jag inte alls?) av kreativa infall. Det finns så mycket jag skulle vilja göra. Tänk om huvudet var lika produktivt i normala fall ;0)

You is kind...Ord som betyder så mycket. Ord som varje barn borde få höra.

Utlottning av porträttpaket - värt 3 500 kr!Här kan ni gå in och gilla min facebooksida. Lycka till!

Don´t wait for...


Obs, känsliga läsare undanbedes!

Nu har det gått drygt en vecka sedan jag opererade mitt öra. Och så här fin är jag i min nya accessoar :)
Igår var jag på återbesök och tog bort stygnen, i och utanpå örat. Jag vet inte varför, men jag avskyr läkare som tittar i mina öron - Kanske beror det på att jag var ett typiskt öronbarn - Nu skulle hon dessutom in i örat och dra ut alla skumgummibitar, och till sist dra bort stygn och en tejpremsa som låg mot min nya trumhinna. Jag låg på britsen och grät som ett litet barn. När jag kom hem kastade jag mig i sängen och sov i timmar.
Läkaren sjukskrev mig en månad och jag börjar redan bli smått rastlös. Men jag ska försöka fylla mina dagar med musik, bloggande, dagbokskrivande och självklart lite facebookhäng. Jag har också mina fina vänner på andra sidan gatan som är hemma vissa dagar i veckan. Tack för att ni finns!
Sist men inte minst, vill jag tacka min fina vän som skickar spellistor som jag kan lyssna på nu när jag är hemma! Han är grym på musik!
Rullar just nu: Magnolia Electric Co. - Dark Dont Hide It

Ebba & Elias


Biodate med Ebba

Just nu är Elias på bio med sin kompis Ebba. Tog en bild på det söta paret innan det var dags att bege sig till biosalongen. Så söta tillsammans!
Hang With Me.

En kort paus

I tisdags opererades jag. Har haft en skada på ena trumhinnan som de har sytt ihop. Nu sitter jag här, med ett stort bandage runt huvudet och tycker lite synd om mig själv. Jag kommer inte kunna ta några uppdrag i mars, men boka gärna in mig i april och framåt. Jag längtar redan efter att fotografera och vet inte hur jag kommer klara av att hålla mig borta från kameran.

Anders har varit iväg över natten och min underbara mamma har hjälp till med barnen. Vad skulle jag gjort utan henne! Vill ge så mycket tillbaka, men hur jag än gör ligger hon alltid på plus. Men det kanske mammor ska göra.

Igår hade jag ett långt samtal med min äldsta vän. Alltid lika klok och alltid lika underbar att prata med. Jag kommer tänka extra mycket på dig nästa vecka, och jag hoppas du förstår hur mycket du betyder för mig. 


Therese

Idag har jag haft en härlig fotografering med Therese.
Imorgon ska jag opereras. Därför kommer jag inte kunna ta några uppdrag i mars, men boka gärna in mig i april och framåt. Ser fram emot en vår full med massa roliga fotouppdrag. Men först en måndads paus.

2 extra bilder...


Choose a job...


Inflyttningsfest Etapp 1


I lördags var vi på inflyttningsfest hos Niclas & Linda. Det var längesen jag hade så kul. God mat och underbara vänner. Trots vin och lite sömn, vaknade jag relativt pigg och tacksam över att kvällen blev så bra.

Tack Niclas & Linda! Nu ser jag ännu mer fram emot Etapp 2.

RSS 2.0