HemsidanHar suttit i två dagar och arbetat med min hemsida. Har lagt in nya bildspel med musik under kategorierna bröllop och barn. Klicka på bilden och kolla in de nya bildspelen.


Hugo


Glädje...


Mer Kärlek


Frida & tärnorna


Frida


På väg...


Frida & Mikael


Förberedelse 2


Förberedelse


Frida & MikaelEn smygtitt på sommarens sista bröllop. Vackra brudparet Frida & Mikael vigdes igår. Jag kommer lägga upp bilder från bröllopet allteftersom. När alla bilderna är färdigredigerade lägger jag upp de bästa bilderna från början till slut.

Way Out West!

Då var det för andra året i rad dags för Way Out West. Ser fram emot två dagar med fantastisk musik. Jag är så lycklig att få se Antony igen och Band Of Horses för första gången.
 
Förra årets bästa konsert var Fleet Foxes.  Jag stod längst fram och grät mig igenom hela konserten. 
Lyssna på den här killen. Han är briljant!


 


ElliottElias


Tisdagstema - Mina vackra blommorTisdagstema - dekorationer. Fler bidrag hittar du här.

Sötnosen Java


Elias & Ebbas Kalas


Elias & Ebba 4 år!Idag har Elias och Ebba haft gemensamt barnkalas. Två lyckliga 4-åringar!

Lägger upp fler bilder från kalaset senare.

Fler bilder från Tina & Peters Bröllopsdag


Taubetalangen 2009Några av bilderna jag tog igår. Medverkande: Victoria Linde, Tomas Edström, Göran Frödin och Karin Funk.

Karin Funk - Taubetalangen 2009Då var dagens fotouppdrag avklarat. Nu återstår efterarbete. Men högsta prioritet just nu är mina bröllopsbilder. Jag ska iallafall bjuda på en porträttbild bild från dagen. Vackra Karin Funk, som var en av de duktiga deltagarna i årets Taubetalang.

Taubetalangen 2009

Nu skall jag in till slottsskogen för att fota "Taubetalangen". Om jag hinner kommer bilder upp senare idag. Ha det bra i sommarvärmen!


Elias & Mormor


Arbetsmyran


Snart "fura" årOm några dagar fyller min älskling fyra år. Lille Elias har blivit stora killen.

Anders gästbloggar: Föräldrars rätt i samhället?

Jag väcktes klockan sju i morse av Elias. Han hade drömt en mardröm. Hans egen Mållgan, Coco, hade tagit sig ut ur dammsugaren (!) och sedan burit omkring honom på axlarna. Elias var panikslagen. Han skrek, slogs och kastade leksaker. Jag förvandlades omgående till en kombination av gisslanförhandlare, sandsäck och målvakt. Jag motade rallarsvingar och fångade nallar, leksaksbilar och klossar - samtidigt som jag försökte lugna honom med Mark Levengoodstämma.
   
När jag efter en halvtimme fångade en brandbil med hakspetsen fick jag nog. Gränsen var nådd. Levengoodstämman lät nu mer som Jonas Gardells och risken för brott mot barnkonventionen var överhängande. Så jag gick ut i köket, kokade kaffe och andades med långa, djupa andetag. I brist på litium tänkte jag mig en lugnande cigg och kaffe på balkongen.

    
Jag gick sedan in i vardagsrummet. Elias satt nu i soffan med nerdragna ögonbryn och en underläpp som en utdragen byrålåda. Jag ställde ifrån mig min kaffekopp och en bok på bordet och lämnade rummet. På vägen ut sa jag till honom att det var dags att duscha och göra sig i ordning.

   
Ett stort misstag.

   
Elias avskyr att duscha.

   
Han var redan ursinnig, och nu provocerade jag honom ytterligare.

   
Jag insåg genast mitt misstag och vände om, men det var försent. Jag hann precis fram för att se kaffekoppen flyga genom rummet. Som i slowmotion. Och för ett ögonblick tycktes kaffekoppen hänga i luften, alldeles stilla, ungefär som Gråben brukar göra när han sprungit över klippkanten, sekunden innan han inser sin belägenhet.

Den vita väggen målades i intressanta bläckplumpsmönster. De vita, krispiga sidorna i boken förvandlades till brunt mos.

   
Efter det var även jag arg. Och ville ringa FRIS.

Föräldrars Rätt I Samhället.


Födelsedagspartaj!
I torsdags var det dags för ännu en födelsedag. Min trettioförsta. (Tycker inte det var länge sen vi hade vår gemensamma 30årsfest)  Som vanligt hade vi super tillsammans. Tack alla igen för att ni är så bäst!

RSS 2.0