FavoriterJag har många favoritbilder på barn jag fotat. Här är två på underbara Josephine. Den översta bilden ska absolut få vara med på mässan till hösten. Klockan är 21.55, så jag säger godnatt! Igen ;o)

Sigur Rós - 'Heima' Film TrailerJag har tipsat om Heima förut, men måste göra det igen. Älskar du foto och musik kommer du älska den här filmen! Såg Sigur ros på Way Out West 2008, tyvärr var jag så trött att jag knappt kunde stå på benen. Festivallivet blev för tufft efter några timmar ;o) (missförstå mig inte nu, jag var gravid ;o)

Peter & Petra bildspel


Fler bilder från Petra & Peters bröllop


Önskar er alla en underbar Midsommar!Spotifylista Midsommar 2010

Petra & Peter
Petra och Peter bjöd på ett fantastiskt vackert och roligt bröllop i lördags. Fest hela natten tillsammans med underbara vänner. Här är några av bilderna jag tog, hoppas hinna lägga upp fler i veckan på vackra brudparet och deras dotter Moa. Godnatt på er :o)

Fler bilder från Karin & Marcus bröllop


Karin & Marcus


En teaser från det vackra paret Karin och Marcus bryggvigsel. Att fotografera bröllop är alltid roligt, särskilt i en så underskön miljö och bland så trevliga människor. 
Anders var med och assisterade och bar runt på en orange badväska fullastad med fotoattiraljer. Efteråt, när jag och Anders gick igenom alla bröllopsbilder, kunde vi på ett antal bilder skymta en man som smög omkring bland klipporna i bakgrunden, kutryggig och stressad, med en orangeblommig badväska på axeln. Som någon slags bröllopsstalker:)

Pernilla, Martin & Linnea


Färdig!

Nu har jag äntligen kommit i fas. Har jobbat hårt de senaste dagarna och jag känner mig så nöjd. Målet har varit att bli klar med allt redigeringsjobb innan 12 juni, då jag ska fotografera bröllop på Klädesholmen. Det är bara tisdag och jag är nästan färdig. På måndag börjar jag mitt arbete på Särskolan som jag har varit ledig ifrån sen januari 2009. Det ska bli kul att få träffa mina underbara arbetskamrater. Dom har jag saknat jättemycket under den tiden jag varit hemma. Att kombinera dessa två jobb blir nog jättebra! Lagom av båda, men kanske lite mer av det andra ;o)

Imorgon kör jag igen, då blir det fotografering vid Bohus fästning.
Ha en underbar kväll!

(Imorgon kommer bilder från lördagens bröllopsfotografering.)


Astrid, en favoritUnder de år jag fotograferat har jag träffat på barn som har det där extra. Astrid är absolut en av dem, hon fullkomligt lyser framför kameran. Ja, ni ser själva vilken skönhet hon är. Dessutom är hon en jättego och rolig tjej att jobba med. Jag kommer alldeles säkert låna Astrid för framtida projekt.

Astrid, Gustav & Maria


Astrid & GustavI julas lottade jag ut ett presentkort på en fotografering. Idag genomförde vi den. Jag hade som vanligt jätteroligt, och Astrid och Gustav var så duktiga. Här är det tre första bilderna. Mamma Maria kommer självklart snart dyka upp på bloggen också :o), men nu ska jag släppa allt arbete och gå ut med Elias & Elliott i det underbara vädret.

Inretuscherad textur av Fredrik Holm från Moderskeppet.se/textur
Ladda ner gratis från modeskeppet

19 juni är jag bjuden på bröllop :o)Idag har jag och Anders varit hos vänner och planerat bröllopsfotografering. Äntligen får jag vara med på festen och inte, som jag brukar, gå hem och jobba. Här är två bilder på deras söta och goa dotter Moa.

Johanna & KristinNu är jag äntligen klar med Kristin och Johannas bilder. Har haft ett litet "andningshål" på en vecka då jag "bara" har kunnat sitta och redigera bilder. Det är kul, men det tar tid. Imorgon kör jag igen. Då är det bröllopsfotografering och på söndag ska jag fota barn, onsdag barn och sen bröllop igen! Och så fortsätter det hela sommaren. Vi är också på väg att flytta från vår lägenhet. Det blev radhus och vi är väldigt nöjda med beslutet. En härlig uteplats och studio/kontor i källaren. Har fått massa inspiration härifrån. Glöm inte att kolla in hennes underbara bilder. Jodie Otte är en fantastisk barnfotograf.

RSS 2.0