Alice & Elly


Finaste systrarna...Idag fotograferade jag systrarna Alice & Elly. Ännu en gång blev jag påmind över vilket fantastiskt jobb jag har. Spralliga och glada tjejer som älskar att stå framför kameran.

Fler bilder kommer!


Linda & Andreas 17 september 2011

I lördags var det dags för bröllop igen. Denna gång med det vackra brudparet, Linda och Andreas.

Vi möttes i Lysekil för att åka ut till Stångehuvud, där jag fotograferade brudpar, tärnor och bestmen. Det var så roligt; jag njöt av varenda sekund. Efter porträttsessionen tog vi oss ner till hamnen för en båttur till Gullmarsstrand, där gästerna väntade. Vädret var med oss. Vigseln hölls utomhus vid havet. Otroligt vackert!
När fotograferingen var avklarad var jag full av energi och så tacksam över mitt jobb. Och över att få träffa alla dessa underbara människor.

Linda och Andreas - tack för en fantastisk dag!


Linda & Andreas

En teaser från dagens underbara bröllop. Fler bilder kommer snart!

Kreativt Foto - fotokurs i oktober 2011Redigeringsdagen och en ny kamera...

Idag blir det den stora redigeringsdagen. Ska ägna hela måndagen åt Hanna & Anders bröllopsbilder. Men först ett kort blogginlägg.

I helgen har jag varit ledig, i alla fall från fotouppdrag. I fredags var det AW med bästa vännen, Mikaela Stringer. En underbar kväll, med många skratt. Tack fina!

Veckans stora händelse är mitt inköp av ny kamera. Äntligen. Som jag längtat efter dig! ;o)

 

Här har ni dagens spotifylista.


Hanna & Anders 3/9Ännu en teaser från ännu ett bröllop! Fler bilder snart! Tack fina Hanna & Anders, ni var så vackra idag!

Dagens bröllopIdag har jag träffat ett jättegulligt par! Här har ni en liten teaser, mer än så blir det inte... än ;o)

RSS 2.0