Elliott 3 månader



Nu har Elliott passerat 3 månader. Han är en underbar liten kille - får han bara mat och kärlek är han nöjd. Det jag fasade för mest inför barn nummer två, var att jag inte skulle få sova, men även det har han fixat galant. Jag har dock ett problem. Han vill absolut inte ta flaska, vilket oroar mig lite, eftersom jag och Anders skall på Way Out West i sommar. Är det någon som har några tips? Jag har testat alla flaskor som finns på marknaden, men inga duger för Elliott.

Kommentarer
Postat av: sarah

Oj redan tre månader, vart tar tiden vägen??? Alva är sju veckor nu=)

Har du prövat din mat i flaska ännu? Jag har fryst in två flaskor med mat till Alva med tanke på U2. Jag pratade med bvc om att jag är lite orolig för vi skall på U2 och mormor och morfar ska passa Alva. Men hon sa att jag skulle sluta oroa mig. De som kanske får det lite tufft är ju morföräldrarna =) De äter till slut, så vi kanske bara skall sluta oroa oss ;)

Kram Sarah

2009-07-10 @ 11:56:22
URL: http://sarahpersson.blogspot.com
Postat av: Maria

Det har du rätt i, det är ju mormor som får ta smällen och hon är supercool :o)

2009-07-10 @ 12:25:36
Postat av: Lena

Hej vännen, herregud vad fort det går! Har du testat nuknuk flaskor? De hade vi i början, de är ju anpassade för barnets mun liksom lite mer, enklare att få tag. Antar att du har provat det med eftrsom du skrev att du provat alla, men bara ett tips ifall inte..

Hoppas det ordnar sig! Vad kul för er att gå på way out west!

Hoppas vi också kan ses snart! Massa kramar :)

2009-07-10 @ 14:45:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0