Från kursenHär är en av mina favoritbilder som jag tog på min kurs i tisdags. Sandra är duktig både framför och bakom kameran :o)

Specialerbjudande för par!

FotokursUnderbar bild från kvällens fotokurs. Tjejerna på kursen fullkomligt sprudlar av glädje och de är så duktiga. Har suttit och kollat igenom några av bilderna de tagit och jag är verkligen imponerad! Bra jobbat! Fler bilder kommer snart tjejer!

Parfotografering


Mycket bättre!Idag mår jag mycket bättre. Tack mamma för att du tog hand om Elliott! Nu ska jag sätta mig och planera nästa veckas fotolektion.


Lite uppdatering

Nu är äntligen våren här! Det betyder massa underbara fotouppdrag. Jag är så glad för alla mail och fina ord. Tyvärr har jag inte hunnit, eller rättare sagt inte orkat svara på mail de senaste dagarna. Har åkt på feber igen :o( Antagligen har jag inte vilat tillräckligt efter den hemska öroninflammationen jag fick förra veckan. Men imorgon eller ikväll ska jag sätta mig med mailen.

Jag tycker det är väldigt tråkigt att säga nej till fotouppdrag, speciellt bröllop eftersom man inte kan styra den dagen. Därför meddelar jag här på bloggen att hela maj månad är jag uppbokad med bröllop och portättfotograferingar. Tydligen är det väldigt många som väljer att gifta sig i Maj :o) April månad är också ganska fullbokad, men det finns fortfarande en chans att få till porträttfotografering.

Vill också passa på att tacka Niclas, som har hjälp mig med taggar på hemsidan.

Nu ska jag krypa ner i soffan med Elias och titta på Wall-E. Ha en härlig helg alla!

Fotokurs med mig :o)Bilder från fotokursen igår

Tjejerna på fotokursen är så entusiastiska och härliga! Jag kommer hem med ett leende på läpparna efter varje kurstillfälle. Är så glad att jag tackade ja till detta.

Gif-animationer
Har varit inne på moderskeppets hemsida och lärt mig gif - animationer. Kolla här om ni vill testa.


TillbakaDen dåliga uppdateringen beror på att jag varit sjuk. Idag har jag varit tillräckligt frisk för att fixa ihop några fotoböcker. Bland annat på fina Marie, Ebba och Albin. Alltid lika kul att se resultatet i bokform.
Ser fram emot nästa vecka. Då ska jag starta upp en ny omgång med fotokursen plus lite annat skoj :o)

Albin, Ebba & Marie


Bildspel

 
Sitter och fixar ihop ett bildspel med bilderna på Albin, Ebba och Marie. Självklart kommer det upp på bloggen snart :o)

Albin & Ebba


Marie, Ebba & Albin


AlbinFörsta bilden från dagens fotografering. Som ni ser funkar mitt photoshop, tack vare världens bästa Anders, som tog min dator till världens bästa datakille Joakim som fixade alla problem på datorn. Så lättad. Nu har photoshop-abstinensen försvunnit.

Fotografera

Ska snart bege mig ut och fota. Jag hoppas verkligen jag har tillgång till photoshop snart så att jag kan visa upp nya bilder på bloggen. 

Lite skön musik - Bishop Allen. 

Elliott
Photoshop ur funktion

Inte kul, eftersom jag använder det varje dag :o( Men jag har fått gjort en massa annat istället. Nu kan jag bocka av på listan: Mailat kunder, skickat iväg avtal, färdigställt två fotoböcker, designat och betällt en fotoagenda till mig själv, sorterat papper och ringt banken.

Frida & Mikaels bröllop sommaren 2009


First Aid Kit - You're Not Coming Home TonightHa en underbar helg!

EliasSnart dags att gå till förskolan.
Om ni vill ha er ett gott skratt ska ni läsa Anders senaste text.


Elliott spexarDet har varit en jobbig vecka med magsjuka och snoriga ungar. Elliott har knappt varit sjuk under sitt första år, men nu har han åkt på en dunderförkylning. Förkylda små barn=ingen sömn. Jag hade nästan glömt vilken tortyr det är att inte få sova. Som tur är ger den här killen så mycket positiv energi att jag nog ska klara av några nätter till.

11 månader idagElliott går med vacklande steg. Så sött!

Min senaste fotobok 30x30Jag är så glad att jag hittat en fotobok som jag är nöjd med. Har testat många leverantörer, men min bok från Cwe fotobok är helt klart den bästa. Du kan välja att beställa fotoboken på äkta fotopapper. Vilket jag har gjort.
Efter att ha beställt min första bok fick jag ett glädjande mail från företaget.

Här är ett utdrag från mailet.

"I samband med vår kvalitetssäkring på fotolaboratoriet så har vi
konstaterat att du har utformat en alldeles enastående CEWE FOTOBOK!
Din fotobok är så unik, att vi gärna skulle vilja visa upp den som
tryckt exemplar i utvalda butiker och på vår hemsida."RSS 2.0